I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me and you can start adding your own content and make changes to the font.

BAG OM BLOGGEN

Jeg hører ikke til dem, der altid har vist, at de ville have børn. Jeg har altid tænkt, at det skulle jeg jo nok, men i takt med, at jeg op igennem 20'erne blev ​mere og mere passioneret omkring skiløb af forskellig art, at køre på mountainbike og at rejse (gerne med det formål at stå på ski eller cykle), fik jeg sværere og sværere ved at forestille mig, at jeg kunne få lyst til at opgive muligheden for at gøre alle disse ting i det omfang, som jeg havde lyst til.

 

Jeg havde jo set rigtig mange omkring mig få børn og havde også set de begrænsninger, som det gav. På den anden side kunne jeg jo også godt se, at alle, der fik børn, alligevel var rigtig glade for deres beslutning - og tilmed fik flere børn, så da jeg var sikker på, at jeg havde den rigtige mand, besluttede jeg mig heldisvis for, at det nok også var noget for mig. Og det har jeg aldrig fortrudt. 

 

Det har dog været lidt en udfordring at finde sig til rette i det nye liv, hvor skiferier og mtb-turer foregår på nogle lidt andre præmisser, end jeg, og min kæreste, har været vant til. Vi gør en ihærdig indsats for stadig at få luftet ski, cykler og vores pas på trods af det nye liv, og det er egentlig det, som denne blog handler om. Hvad der stadig kan lade sig gøre, selvom man har sin guldklump på slæb, og hvor man finder ud af, at ens prioriteter faktisk har ændret sig lidt... eller hvor de bliver nødt til at ændre sig lidt, hvis tingene skal kunne lade sig gøre :-)

Jeg håber, at bloggen kan inspirere andre til at gøre sig de ekstra anstrengelser, som det kan være at komme ud og afsted, selvom der er kommet en baby indover. Det er bestemt det værd. 

God læselyst!

  

LIDT OM MIG

Jeg hedder Ditte Dickenson, og jeg fik mit første barn - Alba - i 2016, som jeg nu forsøger at integrere så godt så muligt i mit relativt aktive liv, så både hun og jeg er glade og har det godt.

Følg Outdoorbambino på facebook og få besked, når der kommer nye indlæg.

STAY TUNED...