CYKELTUR TIL SVERIGE (BARN 2 ÅR)

Det der med at improvisere, det kan godt være noget af det, der kan blive en smule mere omstændigt, når man får børn, og derfor var der dobbelt op på tilfredshed, da vi i weekenden - helt improviseret og uden den store planlægning - puttede barnet i cykeltraileren og cyklede til Sverige. Vejret var fantastisk, og selvom en tur af Strandvejen til Helsingør, og videre af diverse landeveje ned til Örenäs, ikke just giver det store adrenalin-kick, så er følelsen af bare at tage afsted, med et minimum af oppakning og bare køre ud i det blå, helt fantastisk.

Barnet sov de første par timer og havde ingen indvendinger imod, at vi tullede op ad Strandvejen, og en færgetur er altid et hit. Selvom man vågner lige op af en lastbil i tomgang inde på en færge, hvor larmen ikke just bliver mere spiselig. Men da det lige var sunket ind - eller måske ikke - at man var på vej på eventyr, så var der glæde hos hele familien over udsigten til Sverige. Eller måske i virkeligheden mest over alle de heste og køer, som man får lov til at stoppe op hos, når man er på cykeltur med god tid.

Da vi gerne ville afsted uden for meget oppakning, så vi os nødsaget til at indlogere os på et slot - intet mindre kunne gøre det. Og det var et dejligt slot med en dejlig udsigt, selvom de så desværre ikke havde bord i deres restaurant før efter 20.30, og lå så lagt væk fra alting, at man ikke bare lige cyklede afsted til den nærmeste café. Men måske, at der var en mening med det, for vi endte med at bestille room-service og faktisk have en helt fantastisk dejlig middag, hvor barnet kunne fistre rundt nøgen uden af genere nogen, imens vi andre kunne nyde det super lækre mad. En oplevelse, der helt sikkert ikke havde været den samme, hvis vi havde siddet i en stop-fyldt restaurant med primært 50+ gæster, der måske ikke havde syntes, at det var helt så charmerende med et lille barn, der pillede ved ALT, og måske ikke altid tilpassede sit stemmeleje efter omgivelserne. Og det var uden tvivl et par meget roligere forældre, der kunne glæde sig over, at døren ud til gangen var så tung, at barnet ikke selv kunne åbne, og at det derfor var nødsaget til at blive nogenlunde inden for forældrenes nærhed, så de bare kunne sidde i ro og mag og spise. Noget, der ikke sker så tit :-)

Turen hjem gik også uden problemer, og det er helt vildt så meget energi det kan give, at man bare sådan uden videre kan drage afsted på mini-eventyr - selvom man har et barn. Så helt sikkert mere af det!

Denne blog handler om glæden ved at være ude og være aktiv, og om de muligheder og udfordringer der kan opstå, når man bliver mor og pludseligt skal tage nogle helt nye hensyn. 

Læs mere

ALLE INDLÆG
SØG VIA TAGS
BAG OM BLOGGEN
STAY TUNED...

Følg Outdoorbambino på facebook og få besked, når der kommer nye indlæg.