(ENDNU) EN TUR PÅ SKI (BARN 2 ÅR)

Når ens barn runder 2 år, så giver det ikke længere mening at snakke om alder i måneder (det har det måske i virkeligheden aldrig rigtig gjort), så nu går vi over til halv-års-intervaller.

Hvad der måske var barnets sidste skiferie uden selv at stå på ski (der krydses fingre!!) blev afviklet under det kendte (og elskede set-up) med resten af familien, så der blev en masse alene-ski-tid... og selvfølgelig også en masse hygge med familien :-)

Selvom vi stort set ikke så solen i den uge, vi var i Norge, så var det skønt at være ude og afsted, og selvom man elsker sit barn meget, meget højt, så er det altså virkelig fantastisk at stå - ALENE - på en bjergside med masser af sne og bare selv kunne bestemme, hvad der skal ske. Det blev til noget i retningen af virkelig at nyde de 10 sving i pulversneen, som det blev til, inden man alt for hurtigt var nede og lige skulle vurdere, om man havde energi til at tage skindene på igen og gå op.

Eneste nye at berette om dette kendte og velbeskrevede skiferie-format er, at man åbenbart godt kan stable lidt for mange mennesker op på en kælk. Jeg synes ellers, at det gav fint mening, at jeg - efter en veloverstået skidag - kunne sidde på kælken sammen med det 10-årige barn, der heller ikke gad stage sig hjem og mindste-barnet, der måske gerne ville gå, men ikke fik lov på grund af manglende tålmodighed fra resten af familien. At den stakkels kæreste - der først havde trukket mindste-barnet over på skibakken, måtte trække afsted som en anden øl-hest gjorde bare situationen ekstra underholdende, og heldigvis var der ingen af os, der slog os, da kælken tippede, og vi alle tre lå og rodede rundt i sneen.

Nu går vi så bare spændt og venter på, om næste års skitur - med en snart 3 årig - bliver med ski under fødderne på hele familien, og hvor langt tålmodigheden rækker på børnebakken. Det skal nok blive godt! :-)

Denne blog handler om glæden ved at være ude og være aktiv, og om de muligheder og udfordringer der kan opstå, når man bliver mor og pludseligt skal tage nogle helt nye hensyn. 

Læs mere

ALLE INDLÆG
SØG VIA TAGS
BAG OM BLOGGEN
STAY TUNED...

Følg Outdoorbambino på facebook og få besked, når der kommer nye indlæg.