MTB PÅ BORNHOLM (BABY 13 MÅNEDER)

Bornholm er et fantastisk sted at cykle mountainbike, hvor vi har været et par gange tidligere af samme årsag. Og da mountainbikeklubbens årlige Bededags-tur igen gik den vej, så hoppede vi med og satsede på, at konceptet kunne rumme en baby. Og det kunne det godt. Det synes vi i hvert fald.

Og selvom baby måske var mere morgenfrisk end de fleste andre på turen - og måske også larmede en anelse mere tidligt om morgenen - så virkede det faktisk som om, at de fleste andre på turen også syntes, at det var ok, at hun var med. Og tilmed var der igen søde klubkammerater, der tilbød at passe, så der også blev lidt kæreste-kvali-cykle-tid :-)

Baby på Bornholm

Vi fik ikke taget ret mange billeder på turen, da den ene som regel havde travlt med at cykle med de andre, og den anden så tilsvarende havde travlt med at passe babyen og/eller køre proviantbilen rundt på øen. De billeder, vi fik taget, var så selvfølgelig der, hvor det var allemest cool at befinde sig med en cykeltrailer (de par gange, vi havde den med på tur) som på trods af ret fin affjedring (og tidligere omtalte gyro-ophæng, som stadig er monteret i vognen), trods alt ikke blev trukket henover eller opad store klippestykker. Men man kom fint rundt med baby på den smykke ø med et par mountainbikes og en cykeltrailer, og man kan trods alt komme lige en tand længere væk fra både grussti og asfaltvej, når udstyret er lavet til det.

Baby med på tur i cykelvognen

Denne blog handler om glæden ved at være ude og være aktiv, og om de muligheder og udfordringer der kan opstå, når man bliver mor og pludseligt skal tage nogle helt nye hensyn. 

Læs mere

ALLE INDLÆG
SØG VIA TAGS
BAG OM BLOGGEN
STAY TUNED...

Følg Outdoorbambino på facebook og få besked, når der kommer nye indlæg.